Gv Hercules gaat voor nieuwe matten met de Grote Clubactie

14-09-2017, 12:30 | Lezersnieuws | A. Jeths

Epe, 14 september - Leden van gv Hercules starten op zaterdag 16 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club.

Gv Hercules gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

Clubcoördinator van de vereniging "Dit jaar hopen wij met de opbrengst nieuwe turnmatten te kunnen aanschaffen, want die zijn hoognodig aan vervanging toe. Deze matten worden door bijna elke discipline gebruikt". Wij kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken!"

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 13 december 2017. Vanaf 14 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

GV Hercules doet ook met de AH Sportactie. Klanten kunnen sparen voor 5 x gratis sporten. Sparen kan t/m 24 september. Sporten t/m 3 december. Op www.ahsportactie.nl vind je meer informatie.