• Oriëntatieavond Nuborgh College Veluvine

    Nuborgh College Veluvine

Grote opkomst oriëntatieavond Nuborgh College Veluvine

28-11-2016, 20:40 | Lezersnieuws | Nuborgh College Veluvine

Met een opkomst van ruim 170 ouders / verzorgers is de oriëntatieavond 'rekening houden met verschillen' een enorm succes gebleken.

De ouders en verzorgers werden welkom geheten door locatiedirecteur Harry Noppers. Daarna kon men kiezen uit verschillende workshoprondes die te maken hadden met het voortgezet onderwijs. Naast de algemene voorlichtingsrondes werden er workshops gehouden over de zorgbegeleiding en dyslexie in het voortgezet onderwijs en kon er een rondleiding door de school gemaakt worden. Veel vragen van ouders/verzorgers zijn beantwoord tijdens de workshops. Ook onder het genot van een kop koffie en heerlijke hapjes werden vragen beantwoord.

Kwalitatief goed onderwijs

Het aanbod van diverse scholen is groter dan voorheen; daardoor is de keuze voor ouders/verzorgers en leerlingen lastiger geworden. Er zijn ook meelooplessen in het leven geroepen, zodat ouders/verzorgers de school echt in bedrijf kunnen zien. Nuborgh College Veluvine wil op deze manier laten zien hoe zij rekening houdt met verschillen tussen leerlingen en hoe zij kwalitatief goed onderwijs vormgeeft.

We kijken terug op een geslaagde avond van goede en fijne contacten met ouders/verzorgers. Speciaal voor alle leerlingen van groep 8 en ouders/verzorgers organiseert Nuborgh College Veluvine op dinsdag 24 januari in Nunspeet een Open Huis. Deze avond begint om 18:30 uur.