• Nuborgh College Veluvine oriëntatie-avond

Grote opkomst oriëntatie-avond Nuborgh College Veluvine

28-11-2015, 13:31 | Lezersnieuws | Nuborgh College Veluvine

Met een opkomst van ruim 165 ouders / verzorgers is de oriëntatie-avond 'het avontuur gaat beginnen!' een enorm succes gebleken. De avond werd voor de vierde keer georganiseerd door Nuborgh College Veluvine met als doel om de ouders alvast te laten proeven aan het voortgezet onderwijs.

De ouders en verzorgers werden welkom geheten door locatiedirecteur Henk Zwart. Daarna kon men kiezen uit verschillende workshoprondes die te maken hadden met het voortgezet onderwijs. Naast de algemene voorlichtingsrondes werden er workshops gehouden over de zorgbegeleiding en dyslexie in het voortgezet onderwijs en kon er een rondleiding door de school gemaakt worden. Veel vragen van ouders/verzorgers zijn beantwoord tijdens de workshops. Ook onder het genot van een kop koffie en heerlijke hapjes werden veel vragen beantwoord.

Het aanbod van diverse scholen is groter dan voorheen; daardoor is de keuze voor ouders en kinderen lastiger geworden. Er zijn ook meelooplessen in het leven geroepen, zodat ouders/verzorgers de school echt in bedrijf kunnen zien. Nuborgh College Veluvine wil op deze manier maatwerk bieden en een helpende hand zijn voor ouders/verzorgers en leerlingen in deze spannende tijd.

We kijken terug op een geslaagde avond van goede en fijne contacten met ouders/verzorgers. Speciaal voor alle leerlingen van groep 8 organiseert Nuborgh College Veluvine op dinsdag 19 januari in Nunspeet een Open Huis. Blijf op de hoogte via onze nieuwe website: http://www.nuborghcollegeveluvine.nl/