• Eigenaar Michiel Waterman zet de amuses al klaar.

    Jacco Herzog.

Gratis diner voor niet-postcode-loterij winnaars.

27-09-2017, 22:31 | Lezersnieuws | Michiel Waterman

Je hebt niet de postcode loterij gewonnen in Nunspeet maar wilt je toch een avondje miljonair voelen? Dat komt goed uit! Want Delicio Catering uit Nunspeet trakteert 28 september op een gratis diner voor 4 tot 7 personen. Het motto van Delicio is 'met aandacht en smaak heb je een leuker leven'.

Wegens een annulering van een private dinner mag het team van Deicio een heerlijk 4-gangen diner weggeven voor 4-7 personen. Inclusief een fles wijn.

Het voorgerecht is licht gerookte carpaccio met truffeldressing, kruidensla en oude kaas. Tussendoor een mild pikante courgette soep met vers gebakken croutons. Bij de voorgerechten stokbrood, kruidenboter, mosterdsaus en olijfolie infusie. Het hoofdgerecht bestaat uit geconfijte parelhoenboutjes met rozemarijn aardappel partjes, groene groenten en gemengde salade. Als dessert een heerlijke chocolade proeverij.

Delicio komt het diner brengen op donderdag 28 september om 18.00 uur 'ready to serve'. Dus zorg zelf voor een feestelijk gedekte tafel, 4 tot 7 gasten en je kunt meteen aan tafel. Leuk voor je gezin, met buren of met/voor vrienden.

Hoe kun je het diner winnen? Voorwaarde is dat het op een adres in Nunspeet wordt bezorgd en dat er minimaal 4 en maximaal 7 personen van gebruik maken. Verder wordt gevraagd om de facebook pagina van Delicio te liken en het bericht over het gratis diner aldaar te delen. Je mag zelf genieten van het diner. Maar je mag het ook aan iemand anders in Nunspeet gunnen. Bij aflevering wordt een leuke foto gemaakt van de feestelijk gedekte tafel die weer in de (social) media wordt gedeeld.

Alvast veel plezier met de voorpret, de winnaar wordt morgen 28 september via facebook - om 14.00 uur - bekend gemaakt.