• 2e plaatsingswedstrijd 4-2-2017

    Jos Karouw
  • 2e plaatsingswedstrijd 4-2-2017

    Jos KArouw

geslaagde acro wedstrijd in Wapenveld

05-02-2017, 22:21 | Lezersnieuws | william van gelder

Op 4 februari organiseerde gymvereniging Wapenveld voor de eerste keer een officiële plaatsingswedstrijd voor acrobatisch gym niveau C/D. Er kwamen verenigingen uit heel Overijssel en Gelderland , meer dan 110 oefeningen kreeg het massaal toegestroomde publiek te zien.

Er waren hele mooie oefening van D senior en junior en mooie balans en tempo oefeningen van C pupillen te zien. De jury had de handen vol om de oefeningen goed te beoordelen.

Er deden ook twee teams van Gymvereniging Wapenveld mee en damespaar D senior Marit en Indy behaalde een mooie 5e plaats en damesgroep D senior Zoya, Inez en Esmèe behaalde een hele nette 2e plaats.

Op 11 februari en 18 februari mogen de teams die op E niveau hun oefening weer laten zien de 11e in Aalten en 18e in Hattem.

De teams die D niveau doen mogen op 11 maart naar Groenlo.

Zonder vrijwilligers kan zo`n dag nooit georganiseerd worden deze werden allemaal bedankt door een mooi plantje aangeboden door Horstede BMA uit Wapenveld .De jurymeisjes werden door Horstede BMA verrast met wat lekkers .

Zonder sponsoren is het natuurlijk ook onmogelijk om zoiets te doen die willen we natuurlijk ook graag bedanken: Horstede BMA,AH Wapenveld,Slijkhuis tweewielers,van Guillik,Wagenvoort vuurwerk,BB Personal training,Plus Heerde,MWA Vaassen,

Fotos gemaakt door Jos Karouw www.picturelifestyle.nl