• Finovion opent vestiging in Wezep

    Ard van Beekhuizen

Finovion opent vestiging in Wezep

06-12-2017, 22:41 | Lezersnieuws | Ard van Beekhuizen

Administratie- en advieskantoor Finovion opent per december een tweede vestiging in de regio Zwolle, Kampen en Noord-Veluwe.

Met het nieuwe kantoor in Wezep wil Finovion dichter bij haar klanten op de Noord-Veluwe komen. Kantoorleider Ard van Beekhuizen van de nieuwe vestiging in Wezep richt zich op het midden- en kleinbedrijf en zzp'ers in de driehoek Harderwijk-Epe-Hattem: "Een goed en informeel contact vind ik belangrijk. Door mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven ben ik in staat om ondernemers nog beter te maken".

Het bestaande kantoor in Zwolle zal zich gaan toeleggen op de regio Zwolle-Kampen-Dronten: "Met twee kantoren in de regio zitten we dichtbij iedere klant en weten we goed wat er speelt", aldus Gerco van Oene, kantoorleider in Zwolle.

Finovion ondersteunt MKB-bedrijven bij het verkrijgen van meer grip op de zaak vanuit financieel oogpunt. Bij het doen van de administratie, het jaarwerk en de belastingaangifte leggen wij de nadruk op het persoonlijke contact en het begrijpelijk uitleggen van de cijfers. Verder hebben wij de financiële en fiscale kennis in huis die doorgaans alleen bij het grotere kantoor aanwezig is. Het beste van twee werelden dus en net even iets anders dan andere kantoren.

Onze moderne dienstverlening is van hoge kwaliteit en tegen vriendelijke (vaste) tarieven. Zo houdt u grip op uw zaak.

Wilt u weten wat Finovion voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij ontmoeten u graag!

Ard van Beekhuizen

Kantoorleider Finovion Wezep

038 376 40 61 / 06 1502 5018

a.vanbeekhuizen@finovion.nl

Gerco van Oene

Kantoorleider Zwolle-Kampen

038 234 00 01 / 06 1091 2003

g.vanoene@finovion.nl