• Canto Felice maakt van uw speciale gelegenheid iets bijzonders!

  Eigen foto
 • Optreden voor veteranen juli 2017

  Eigen foto
 • Kerstoptreden 2016

  Eigen foto
 • Optreden Ot en Sien dag 2017

  Eigen foto
 • Optreden Koningsdag 2017

  Eigen foto

Eenjarig 'jubileum' Projectkoor Canto Felice

13-08-2017, 10:40 | Lezersnieuws | Mirjam ter Haar

Het nieuwe Nunspeetse Projectkoor bestaat inmiddels alweer 1 jaar.

Het is een succesvol jaar gebleken. Met 7 optredens achter de rug, 5 in het vooruitzicht, de opname van een kerstcd en binnen een jaar 45 nummers in het repertoire kan er met trots terug gekeken worden op dit eerste jaar!

Canto Felice is opgericht na de vraag van De Rotary Nunspeet om hun jaarlijkse kerstdiner muzikaal te omlijsten. De deelnemers en de opdrachtgever waren zo enthousiast over het koor dat er besloten is verder te gaan.

Canto Felice is geen doorsnee koor; er is slechts 1 x per maand een repetitie, uitgangspunt is dat er thuis wordt geoefend, het koor heeft een wisselende bezetting per opdracht of optreden en het repertoire is aangepast aan de mogelijke aanvragen. Zo zijn er bijvoorbeeld Nederlandstalige/ Oud Hollandse nummers, recente popnummers maar ook nummers die geschikt zijn voor een huwelijk, verjaardagsfeest of een uitvaart. Uiteraard is er ook een heel leuk kerstrepertoire!

In februari heeft het koor een kleine kerstcd opgenomen. Een enorme leuke en leerzame ervaring om met elkaar te ondernemen.

In de maanden april, juni en juli volgden verschillende optredens.

Ook direct na de zomer zal Canto Felice weer een optreden verzorgen.

De december maand wordt een drukke maand; inmiddels staan al 4 optredens gepland en een aantal in optie.

Het koor bestaat uit een 20-tal enthousiaste deelnemers en een inspirerende dirigent.

Interesse om een keer te komen kijken? Neem dan gerust contact op via projectkoor.canto.felice@gmail.com of kijk voor meer info op onze website projectkoor-canto-felice.jimdo.com of onze facebookpagina https://www.facebook.com/CantoFelice/

Samen met het publiek maken de deelnemers van ieder optreden een feestelijke bijeenkomst, want "Canto Felice maakt van uw speciale gelegenheid iets bijzonders!"