• Band Lighthouse

  G.J. Prins
 • Aanbidding

  G.J. Prins
 • Overhandiging gift

  M. Vos
 • Impressie

  G.J. Prins

Een kampvuuravond vol aanbidding

19-01-2017, 21:10 | Lezersnieuws | Kampvuuravonden Elburg

Een groep van ongeveer 50 mannen kwam afgelopen donderdagavond bij elkaar om samen een nieuw jaar Kampvuuravonden gezamenlijk af te trappen. De avond werd samen met de jongeren Kampvuuravonden georganiseerd, waardoor er ook een behoorlijk aantal jongeren vanaf 16 jaar aanwezig waren. En ondanks dat de jaarwisseling alweer even achter ons ligt, waren er heerlijke oliebollen bij de koffie.

De avond begon met het overhandigen van het bedrag wat tijdens de collecte van de afgelopen maanden is opgehaald aan het Leger des Heils. Door een brand in februari van 2016 is een deel van hun pand door een brand verwoest waardoor ze het geld goed kunnen gebruiken. Mede door een gift van een bedrijf uit Epe kon het mooie bedrag van 750 euro worden overhandig aan majoor Egbert Wubbema van het Leger des Heils. Gedurende de avond werd zelfs duidelijk dat het bedrag door een extra gift zou oplopen tot 1.000 euro.

De avond stond vervolgens volledig in het teken van aanbidding. De aanbidding werd geleid door de band Lighthouse uit Harderwijk, waarbij zanger Ricardo ook een overdenking verzorgde waarin hij de mannen meer vertelde over aanbidding. Het werd een prachtige avond waar heerlijk werd gezongen, waar mannen knielden voor het kruis en met en voor elkaar werd gebeden. Indrukwekkend was ook het getuigenis van genezing welke één van de bezoekers gaf. Na vurig gebed door zijn dochter is hij afgelopen zomer genezen van de huidziekte Psoriasis, terwijl deze ziekte naar de mens gesproken niet te genezen is.

Uiteraard konden tijdens deze eerste Kampvuuravond in het nieuwe jaar ook de broodjes hamburger met gebakken uien niet ontbreken. De meeste mannen lieten zich deze dan ook goed smaken!

Ook graag eens een echte mannenavond rondom een kampvuur meemaken? De volgende avond staat gepland op donderdag 9 februari. Wees van harte welkom en neem gerust vrienden of bekenden mee. Vanaf 19.45 uur ben je van harte welkom aan de Rozenbergerweg 1, 't Harde (zijweg Stadsweg tussen Hoge Enk en 't Harde).

www.kvaelburg.nl

Facebook: Kampvuur avonden - gemeente Elburg

Twitter: @kvaelburg