• New Orleans

Beleef een avond New Orleans in Zwolle met funklegende Joe Bowie

30-09-2015, 12:42 | Lezersnieuws | Henderikus

Zondag 29 november is mr. Defunkt Joe Bowie de hoofdact tijdens het eerste Opoe's House of Music evenement in Odeon in Zwolle. Opoe's House of Music is een mix van good music, good food en good location. Een deel van de opbrengst wordt gereserveerd voor het stimuleren van talent.

Dit eerste evenement staat in het teken van New Orleans; de aankleding, het eten, de muziek en de sfeer. Cajun food, een brassband tussen de eettafels en twee optredens van funklegende 'mr. DeFunkt' Joe Bowie en 'de Nederlandse Miles Davis' Saskia Laroo. Joe zal de week voor het concert met talentvolle conservatorium studenten drie volle dagen oefenen om met hem het voorprogramma te verzorgen. Het evenement is ideaal voor gezinnen die New Orleans op een betaalbare wijze willen ervaren. All-in kaarten voor dit unieke concept kosten slechts 60 euro inclusief eten en een welkomstdrankje vanaf 17.30 uur in muziektheater Odeon in Zwolle. 5 euro hiervan is bestemd voor talent stimulering Voor deze gelegenheid is het theater omgedoopt tot New Odeon.

Het programma ziet er als volgt uit:

17.30 uur Ontvangst met drankje

18.30 uur New Orleans 'cajun' food inclusief Brassband

20.00 uur Kick off Jan-Erik Barendsen

20.30 uur Talentband featuring Joe Bowie

21.30 uur Saskia Laroo band featuring Joe Bowie

Stichting Opoe's House of Music is een ideële stichting die als doel heeft talent in contact te brengen met ervaren muzikanten en ze te stimuleren zich verder te ontwikkelen. De stichting is ontstaan doordat de moeder van één van de initiatiefnemers, oud directeur van het Bakkerijmuseum in Hattem Jan Erik Barendsen, fysiek niet langer in staat bleek om de jaarlijkse wereldreizen naar oorspronkelijke muziek te ondernemen. Daarop besloot Jan Erik de muziek naar Opoe te halen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.zwolsetheaters.nl.