• Directeur/eigenaar Engelbert Groothuis (r) van Autoglas De Veluwe ontvangt van Lammert Vlieger van de sponsorcommissie van VSCO'61 een fraai boeket bloemen als dank voor de nieuwe reclameborden

    Dries van Dijk

Autoglas De Veluwe continueert sponsoring VSCO'61

29-10-2017, 13:20 | Lezersnieuws | Jan Borgers

Het Elburgse bedrijf Autoglas De Veluwe heeft haar sponsoring aan VSCO'61 afgelopen week gecontinueerd. Tevens werd de nieuwe huisstijl in de opvallende paars-groene kleuren geïntroduceerd. Dit vond plaats op sportpark De Heughte waar directeur Engelbert Groothuis de stijlvol ontworpen reclameborden overhandigde aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger van VSCO'61. Laatstgenoemde bood als blijk van grote dank en waardering de trouwe reclamebordsponsor een fraai bloemstuk aan.

Met een schat aan ervaring als shop- en vestigingsmanager bij Carglass stapte ondernemer Engelbert Groothuis de wereld binnen van Riss Veluwe en Autoglaz de Veluwe. In 2010 werd een geheel nieuw pand naast Autoschade Dickhof in gebruik genomen, waardoor er flow kwam in de activiteiten van Autoglaz de Veluwe. Afgelopen jaar werd de naams- en huisstijlwijziging in Autoglas de Veluwe langzamerhand zichtbaar.

Bij schade aan uw autoruit kan Autoglas de Veluwe deze op een vakkundige manier repareren of vervangen. Of het nu gaat om een Ster Reparatie, een scheur in uw ruit, of wellicht het vervangen van uw gehele autoruit. Bij Autoglas de Veluwe bent u voor al deze reparaties aan het juiste adres. Autoglas de Veluwe is een erkend bedrijf en werkt samen met vrijwel alle verzekeraars.

Autoglas is ook reclamebordsponsor van VSCO'61. Een samenwerking die beide partijen uitstekend bevalt. Nu de huisstijl van Autoglas de Veluwe is gemoderniseerd was dit een mooie aanleiding om de sponsoring bij de club te evalueren. Het resultaat is continuering van de sponsoring, waarbij tevens de nieuwe en stijlvol ontworpen reclameborden van Autoglas de Veluwe werden gepresenteerd. Afgelopen week overhandigde op sportpark De Heughte directeur/eigenaar Engelbert Groothuis de opvallende paars-groene borden aan VSCO'61-sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Uit grote waardering en dankbaarheid voor dit sportieve gebaar werd Autoglas de Veluwe een fraai bloemstuk aangeboden.

Een enthousiaste Groothuis vertelde tevens dat Autoglas de Veluwe sinds enige maanden ook in Kampen is gevestigd en wel in het pand van Autoschade Dickhof Kampen.

Het team van Autoglas De Veluwe staat voor u klaar op:

Autoglas de Veluwe

Broeklandstraat 2a

8082 AE Elburg

T: 0525 - 65 59 84

M: 06 - 212 23 596

Autoglas de Veluwe

Ambachtstraat 5

8263 AJ Kampen

G: 06 - 340 10 255

E: autoglas.veluwe@kpnmail.nl

www.autoglasdeveluwe.nl

Ook te volgen via Facebook. Telefonisch is Autoglas de Veluwe 24/7 bereikbaar.