• Eigenaar Gerrit Pleijter (l) van Autobedrijf Pleijter uit Oosterwolde en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder van VSCO'61 ondertekenen de driejarige subsponsorovereenkomst

    Dries van Dijk
  • Gerrit Pleijter ontvangt een fraai bloemstuk als dank en waardering voor zijn steun aan VSCO'61

    Dries van Dijk

Autobedrijf Pleijter verlengt subsponsorschap VSCO'61

04-12-2017, 22:40 | Lezersnieuws | Jan Borgers

Afgelopen week hebben Autobedrijf Pleijter uit Oosterwolde en VSCO'61 op sportpark De Heughte hun handtekeningen gezet onder een nieuwe driejarige subsponsorovereenkomst. Namens de subsponsor tekende eigenaar Gert Pleijter en voor VSCO'61 de voorzitter van de sponsorcommissie Christiaan Mulder. Als blijk van dank en waardering overhandigde de club een fraai bloemstuk aan de trouwe subsponsor.

Autobedrijf Pleijter startte in november 1989 aan de Oostendorperstraatweg te Oosterwolde op bescheiden schaal. Door de jaren heen wist het bedrijf een trouwe klantenkring op te bouwen en is een bekend adres geworden voor reparatie en onderhoud van alle merken personenauto's en lichte bedrijfsauto's. Uiteraard maakt een APK-keuring onderdeel uit van het servicepakket. Eigenaar Gert Pleijter bouwde zijn bedrijf uit tot een vakkundig garagebedrijf.

Om te komen tot een nog betere bedrijfsvoering is het autobedrijf in 2011 verhuist naar de nieuwe locatie aan de Zwarteweg 107a te Oosterwolde. Hier staan vijf hefbruggen (tot 7000 kg) het bedrijf ten dienste om aan de vraag van de klant te kunnen voldoen. Dit alles met de modernste apparatuur en gediplomeerde monteurs.

Mede door de goede ervaringen met sponsoring van het Berend Elzerman Toernooi heeft Autobedrijf Pleijter besloten om zijn sponsoring van VSCO'61 in 2011 meer te bundelen en uit te breiden tot het pakket van subsponsor.

Tijdens de prettige evaluatiegesprekken van afgelopen weken werd duidelijk dat beide partijen graag de subsponsorovereenkomst wilden verlengen. Deze week werd dit op sportpark De Heughte bekrachtigd door de ondertekening van de nieuwe driejarige subsponsorovereenkomst door eigenaar van het Autobedrijf Gert Pleijter en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder van VSCO'61. Als blijk van grote dank en waardering werd de trouwe subsponsor een fraai bloemstuk aangeboden.

VSCO'61 subsponsor Autobedrijf Pleijter vindt u op:

Zwarteweg 107a

8097 PT Oosterwolde (Gld)

T: 0525 - 621 574

M: 06 - 201 43 207

E: contact@autobedrijfpleijter.nl

auto.pleijter@online.nl

www.autobedrijfpleijter.nl