• Kampvuuravond

    Matthe Vos

Wie ben jij?

11-09-2017, 08:10 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 14 september 2017,
19:45 tot 22:30

Locatie:

, Elburg
Rozenbergerweg 1, ’t Harde
Elburg

De zomervakantie ligt inmiddels alweer een aantal weken achter ons. Hopelijk kijken velen van jullie er met een goed gevoel op terug en heb je kunnen genieten van het mooie weer, een heerlijke vakantie of een ontspannen periode thuis.

Vakantie is voor velen ook een periode van vrijheid. Een periode waarin je even helemaal los kunt komen van je werk, van vaste gewoontes en patronen. Een periode om even helemaal tot jezelf te komen. Misschien ben jij de afgelopen vakantieperiode wel bezig geweest met de vraag wie je eigenlijk bent en wat je drijfveren in het leven zijn. Donderdagavond neemt spreker John Schuijn ons mee in deze vraag. Hij zal dit doen naar aanleiding van Johannes 15 waar Jezus spreekt over de wijnstok en de ranken. Zo zal hij onder andere kijken hoe je ervoor kunt zorgen dat de mensen welke het belangrijkst zijn in jouw omgeving tot bloei kunnen komen. Het draait uiteindelijk niet om jou maar om wat jij voor de ander doet en voor de ander kunt betekenen.

Daarnaast is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning, ontmoeting en gezelligheid! Heerlijk om elkaar na de vakantie weer te ontmoeten rondom het vuur en ervaringen met elkaar te delen. Mis deze avond dus niet en neem vooral ook vrienden en bekenden mee!

Wil jij donderdagavond een mooie avond beleven, met jongeren en ouderen? Zorg dan dat je er bij bent! Neem als vader gerust je (tiener)zoon en vrienden mee, en als (tiener)zoon je vader! We zien jullie graag donderdag 13 juli vanaf 19.45 uur aan de Rozenbergerweg 1, 't Harde (zijweg Stadsweg tussen Hoge Enk en 't Harde).

www.kvaelburg.nl

Facebook: Kampvuur avonden - gemeente Elburg

Twitter: @kvaelburg