Uniek Try-out concert orkesten gemeente Elburg

09-05-2017, 16:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 20 mei 2017,
19:30 tot 22:00

Locatie:

, Elburg
't Huiken Elburg
Elburg

Slagwerkgroep Excelsior Oostendorp, CMV Excelsior Oostendorp en

CMV Juliana Doornspijk geven Try-out concert in Elburg.

Op D.V. zaterdag 20 mei vindt er een uniek Try-out concert plaats in 't Huiken te Elburg.

Slagwerkgroep Excelsior geeft dit Try-out concert ter voorbereiding op het Wereld Muziek Concours te Kerkrade waar de Slagwerkgroep van Excelsior op vrijdag 28 juli haar optreden heeft.

Slagwerkgroep Excelsior staat sinds 2011 onder leiding van haar inspirerende en enthousiaste dirigent Tim van Klompenburg. In 2014 is Tim cum laude afgestudeerd, waardoor hij nu de titel 'Bachelor of Music' en Master- degree in zijn bezit heeft.

De slagwerkgroep van Excelsior speelt deze avond o.a. Altitude Wellness van Eric C.W. Peel en gearrangeerd door Tim van Klompenburg, Robin Hood van Menno Bosgra gecomponeerd in opdracht van Excelsior en Frozen Planet van Sam Gevers.

CMV Excelsior en CMV Juliana geven dit Try-out concert ter voorbereiding op het festival van het NVMV te Elburg op 17 juni 2017. Juliana mag de beker van de middenklasse verdedigen en Excelsior hoopt een goede prestatie neer te zetten in de topklasse. Dat Juliana en Excelsior de laatste jaren goed presteren is te zien in de concours-uitslagen van de afgelopen jaren.

CMV Excelsior staat sinds 2013 onder leiding van haar enthousiaste dirigent Thijs Musch.

In 2000 behaalde Thijs de HaFaBra directie Bachelor opleiding en in 2009 sloot Thijs, cum laude, de HaFaBra directie Master opleiding af. Thijs is in het dagelijks leven bugelist en concertmeester bij KMK JWF. CMV Excelsior speelt deze avond o.a. Perfect Peace van Kenneth Downie en Spectrum van James Currow

CMV Juliana staat sinds 2014 onder leiding van haar enthousiaste dirigent Siemen Hoekstra.

Siemen volgde zijn trompetstudie aan het Leeuwarder Conservatorium en het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam. Ook studeerde Siemen Ha/Fa/Bra directie in Leeuwarden en Groningen bij o.a. Jan de Haan. CMV Juliana speelt deze avond o.a. Hispaniola van Jan de Haan en Liberty van John Blanken.

Het beloofd een muzikale avond te worden met een variatie aan verschillende muziekstijlen die ten gehore worden gebracht.

U wordt van harte uitgenodigd voor dit unieke try-out concert, de aanvang is 19:30 uur en de entree is gratis Tot zaterdag 20 mei 2017!