• Middagje live rockmuziek

    TM

Rock for Serious Request in Epe

24-11-2017, 17:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 17 december 2017,
14:30 tot 18:30

Locatie:

Hoofdstraat 46, Epe
Restaurant De Middenstip Epe
Epe

De regionale coverband Trademark en de JPR Strinxband komen samen in actie voor de landelijke actie 3FM Serious Request. Dit jaar staat het Glazen Huis in de week voor Kerst in Apeldoorn, dichtbij de woonplaats van de muzikanten. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners, vermiste kinderen op in conflict- en rampgebieden, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.

Het idee voor het evenement Rock for Serious Request was snel geboren. Beide bands willen graag hun steentje bijdragen met iets wat ze het allerliefst doen; lekker Rocken! Muziek verbindt, inspireert en geeft veel plezier voor zowel muzikanten als publiek. Steun deze actie en kom zondagmiddag 17 december naar Restaurant De Middenstip Epe om te genieten van heerlijke stevige en eigentijdse live rockmuziek. De Middenstip, aan de Hoofdstraat 46 in Epe, heeft de grote zaal gratis ter beschikking gesteld en doneert een deel van de drankomzet aan het goede doel. Ook zal deze namiddag een heuse Serious Request Burger verkrijgbaar zijn.

De middag is vanaf 14.30 uur gratis toegankelijk, bij de entree wordt een vrije gift ingezameld en zal zelf naar het Glazen Huis worden gebracht. Kijk voor meer informatie op www.trademark-band.nl en www.jpr-band.nl