• Oud Wilhelmina

    archief Wilhelmina

Reünieconcert Wilhelmina Heerde

18-10-2017, 22:40 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 28 oktober 2017,
19:00 tot 21:30

Locatie:

Griftstraat 8, Heerde
MFA de Heerd
Heerde

Op zaterdag 28 oktober 2017 organiseert het Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina uit Heerde een reünie, waarvoor zich ongeveer 50 oud-leden en een oud dirigent hebben aangemeld. Het belooft dan ook een hele gezellige middag en avond te worden met het weerzien van vele oude bekenden, met veel mooie verhalen.

Eén van de onderdelen van de reünie is een concert van het grootste deel van de reünisten samen met de huidige muzikanten van Wilhelmina. Dat Reünieconcert begint om 19.00 uur en een optreden van de Percussiongroep van Wilhelmina, onder leiding van instructeur Henry Scholten, in de foyer van de MFA de Heerd. Daarna zullen de oud-muzikanten samen met de muzikanten van het A-orkest, in de theaterzaal laten horen wat er 's-middags is ingestudeerd. Het reünie-orkest staat onder muzikale leiding van dirigent Silva Tichelaar-Soepboer, samen met de oud-dirigent van Wilhelmina, Bart van den Brink. Dit gedeelte wordt afgesloten met een optreden van de Percussiongroep.

Na de pauze wordt het Reünieconcert voortgezet met een optreden van het A-orkest van Wilhelmina, onder leiding van dirigent Silva Tichelaar-Soepboer. Speciaal voor deze gelegenheid is een aantrekkelijk en gevarieerd programma samengesteld met lekker in het gehoor liggende werken. De presentatie deze avond wordt verzorgd door Ron Groothuis.

Het Reünieconcert op zaterdag 28 oktober 2017 is voor iedereen gratis toegankelijk. Belangstellenden en andere bezoekers zijn dan ook van harte welkom in de MFA De Heerd aan de Grifstraat 8 in Heerde. Het Reünieconcert begint om 19.00 uur en eindigt omstreeks 21.30 uur. Voor meer informatie: www.wilhelmina-heerde.nl