• Uitnodiging Politiek Café

    Communicatie SGP-jongeren

Politiek Café met Tijs van den Brink

08-12-2016, 21:21 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 16 december 2016,
20:00 tot 22:00

Locatie:

Oostendorperstraatweg 22B, Elburg
De Rijsgaardhoeve
Elburg

De drie lokale politieke jongerenorganisaties SGP-jongeren Elburg/Oldebroek, CDJA Noord-West Veluwe en PerspectieF Noord-Veluwe gaan vrijdagavond 16 december samen een Politiek Café organiseren over de toegevoegde waarde van christelijke politiek! De spreker op deze avond zal niemand minder zijn dan EO-presentator Tijs van den Brink!

Het is een unicum dat de jongerenorganisaties van de SGP, CDA en de ChristenUnie gezamenlijk een lokale activiteit organiseren. Tot op heden is dat nooit eerder voorgekomen.

Het Politiek Café zal enigszins vergelijkbaar zijn met de opzet van het programma College Tour. Na de opening, die verzorgd zal worden door burgemeester Hoogendoorn, zal Tijs van den Brink een speech geven over zijn visie op de toegevoegde waarde van christelijke politiek. Daarna zal gespreksleider Sarath Hamstra met hem in gesprek gaan over dit onderwerp. Tot slot is er volop de gelegenheid om vragen te stellen aan Tijs, en om de discussie op te zoeken met elkaar en de spreker.

Het zal een laagdrempelig Politiek Café worden met veel ontspanning en tijd voor een borrel achteraf.

Zowel SGP-jongeren Elburg/Oldebroek, als CDJA Noord-West Veluwe en PerspectieF Nood-Veluwe, geven aan in de toekomst meer gezamenlijke activiteiten te willen houden in dit verband.

Informatie over het Politiek Café:

Locatie: Rijsgaardhoeve

Adres: Oostendorperstraatweg 22 B, Elburg

Inloop: 19:45

Aanvang: 20:15

Iedereen is welkom! Zet het in je agenda en wees erbij!