• Logo B&C International

    B&C

Overname van Royal Solskjerming door B&C International

28-09-2017, 13:41 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 28 september 2017, 00:00 tot zondag 31 december 2017, 13:32

Locatie:

Ampèrestraat 11, Nunspeet
Nunspeet
Nunspeet

Na een periode van intensieve samenwerking maken B&C International en Royal Solskjerming bekend dat zij overeenstemming hebben bereikt over de overname van Royal Solskjerming door B&C International. Per 2 oktober 2017 zal de Noorse firma officieel deel uit maken van de B&C-Groep.

Royal Solskjerming is sinds 1949 een gerenommeerde naam in de Noorse markt voor maatwerk raamdecoratie. Met vestigingen in Haugesund en Oslo, levert Royal Solskjerming een uitgebreid programma maatwerk raamdecoratie aan Noorse retailers. Het bedrijf heeft 22 medewerkers in dienst en een omzet van ruim € 4 miljoen. Royal Solskjerming zal onder haar eigen naam in de Noorse markt actief blijven.

De overgang van Royal Solskjerming naar de B&C-Groep maakt het voor Royal mogelijk om haar positie in de Noorse markt verder te professionaliseren en te versterken. Met een breed en modieus assortiment kan Royal zich, onder leiding van directeur Kristian Simensen, op unieke wijze positioneren in de Noorse en Scandinavische markt. Door het bundelen van krachten van beide bedrijven zal Royal haar klanten met nog meer kwaliteit, kennis en service van dienst kunnen zijn.

Me de overname van Royal Solskjerming verstevigt B&C International haar toonaangevende positie in de Europese markt voor raamdecoratie.

B&C International

B&C International is een ambitieus Nederlands bedrijf dat zich sinds 1971 richt op het ontwerpen, produceren en verkopen van interieuroplossingen die met name gericht zijn op raamstyling (zoals rolgordijnen, jaloezieën, plisségordijnen, e.d.) en sinds kort ook op wandstyling (Dock Four). We bedienen retailers en consumenten met onze merken en diverse private labels zowel online als offline.

Met 750 gepassioneerde werknemers, zijn we continu bezig met onze groei in de Europa en Noord Amerika. De verschillende werkmaatschappijen zijn gevestigd in Nederland, België, Denemarken, Noorwegen, Polen, Frankrijk, Spanje, Italië, Taiwan, Canada en USA.

Meer informatie: www.b-cinternational.com