• Vocallab tijdens een repetitie om een swingend optreden in De Posthoorn te verzorgen.

Optreden VocalLab in De Posthoorn

04-03-2016, 16:10 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 18 maart 2016,
20:00 tot 22:00

Locatie:

Epe

Popkoor VocalLab verzorgt vrijdag 18 maart aanstaande een spetterend optreden bij Eetcafé De Posthoorn in Epe. VocalLab is een enthousiast popkoor onder leiding van dirigent Geert Topper.

VocalLab is een enthousiast popkoor van 11 leden met ruime ervaring, onder leiding van Geert Topper uit Zwolle. Voorheen heette het popkoor Dare2Sing. Vorig jaar is bij het wisselen van de dirigent ook gekozen voor een nieuwe naam: Vocallab. Tijdens het optreden zult u bekende en nieuwe gezichten zien.

Geert Topper heeft als pianist en toetsenist ruime ervaring in diverse bands en combo's. Sinds zijn studie aan het conservatorium is hij werkzaam als muziekdocent aan het Deltion College en docent pianobegeleiding aan het Artez conservatorium in Zwolle. Naast zijn baan als muziekdocent is Geert koordirigent en arrangeur van jazzstandards en kinderrepertoire. Ook is hij regelmatig te horen als solopianist.

VocalLab is gestart in september 2015 met een nieuwe dirigent en een nieuw repertoire. Het repertoire van VocalLab kenmerkt zich door swingende popmuziek met een jazzy tintje.

Er is binnen VocalLab ruimte voor nieuwe, enthousiaste zangers en zangeressen. Heeft u interesse? U bent van harte uitgenodigd om te komen luisteren en sfeer proeven in De Posthoorn. Het optreden begint rond 20.00 uur. Natuurlijk is het ook mogelijk om vrijblijvend een repetitie bij te wonen. VocalLab repeteert wekelijks op donderdag van 20.00 tot 21.30 uur in Verenigingsgebouw Antenne, achter de Regenboogkerk aan de Beekstraat in Epe.

Heeft u vragen over Vocallab? Neem contact op met Gertrude Posthuma via de mail gertrudeposthuma@gmail.com of telefonisch 06 - 2774 1234. Ook is Vocallab op Facebook te volgen: www.facebook.com/vocallabepe.