Ontmoetingdag: 'Hoe kom ik hier uit?!'

13-09-2017, 08:40 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 23 september 2017,
10:00 tot 16:00

Locatie:

Heerderweg 49, Epe
Stichting Ontmoeting, Huize Norel
Epe

Op D.V. zaterdag 23 september vindt de Ontmoetingdag van Stichting Ontmoeting plaats. De dag wordt gehouden op de eigen locatie, Huize Norel, Heerderweg 49, Epe. Het programma is van 10.00 - 16.00 uur. Bezoekers maken kennis met cliënten en het werk van Ontmoeting. Daarnaast worden er allerlei workshops georganiseerd en zijn er activiteiten voor de kinderen. Kortom, een inspirerende en ontspannende dag voor het hele gezin!

Cliënten die bij Ontmoeting aankloppen hebben vaak meerdere problemen. Als ze hun verhaal bij de hulpverlener neerleggen, zuchten ze soms hardop: 'Hoe kom ik hier uit?!' Hun leven is veelal een chaos, een kluwen aan problemen waarvan het begin en het eind niet is te zien.

Beleving

Tijdens de Ontmoetingdag laten we bezoekers beleven welke stappen er gezet worden om cliënten meer -of weer- grip op hun leven te laten krijgen. Zo zijn er verschillende verdiepende en praktische workshops en kunnen bezoekers zich laten opsluiten in een Escape Room. "We laten bezoekers het thema aan den lijve ondervinden", vertelt Ed van Hell, directeur-bestuurder van Ontmoeting. "We laten ze ervaren hoe moeilijk en uitzichtloos het kan zijn als je geen uitweg uit problemen hebt. Zo kun je als het ware voelen hoe lastig het bijvoorbeeld kan zijn om geldproblemen op te lossen."

Naast de workshops en de Escape Room is er nog meer te doen! Bezoekers kunnen een (gezins)foto laten maken, een tekstplank maken, naar miniconcertjes luisteren, deelnemen aan een grote veiling om 14.30 uur of een kijkje nemen op de verkoopmarkt. Ook is er catering aanwezig.

Voor de kinderen is er de hele dag opvang. En er zijn allerlei activiteiten zoals ezeltje rijden, knutselen en een springkussen. Meer informatie? Ga dan naar www.ontmoeting.org/ontmoetingdag. Hier kunt u zich ook inschrijven voor de workshops en de Escape Rooms.

Bezoekers zijn tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom! De toegang tot deze dag is gratis.