• Wim Derksen geeft de wandelgroep informatie

    eigen foto

Mooie wandeling vanuit Bloemfontein

12-05-2016, 17:00 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 12 mei 2016, 16:45

Locatie:

Wijksteunpunt Bloemfontein

Cora en Wim Derksen hebben, namens het wijksteunpunt Bloemfontein, een prachtige wandeling uitgezet door het Kroondomein in Vaassen.

Cora en Wim Derksen nemen zelf deel aan een gezellige wandelgroep en kennen daardoor het kroondomein inmiddels op hun duimpje. Zij namen op donderdag 12 mei een groep van zes wandelaars mee op een prachtige tocht door het kroondomein. De wandeling duurde ongeveer anderhalf uur en de groep had een geluk dat het prachtig wandelweer was. Omdat Cora en Wim bekend zijn in het kroondomein konden zij daar ook het een en ander over vertellen. Na de wandeling heeft de groep een kopje koffie gedronken op het terras bij bungalowpark De Bosrand aan de Elspeterweg in Vaassen.

Halverwege september 2016, net voor het Kroondomein weer dicht gaat, zal er weer een wandeling worden georganiseerd door het echtpaar Derksen. Via flyers en de pers zal hier aandacht aan besteed worden zodat iedereen die van wandelen houdt mee kan.

Voor informatie kunt u terecht bij:

Wijksteunpunt Bloemfontein, Linda Seinstra

Telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag op het nummer 0578-617118 of via SWO/E Welzijn & Ondersteuning 0578-620988.

Voor meer informatie kijk op www.swo-epe.nl