• Musicals in Concert Heerde

    Benno Wonink

Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina in Musicals in Concert Heerde op 1 april 2017

23-02-2017, 10:31 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 1 april 2017,
20:15 tot 22:30

Locatie:

Griftstraat 8, Heerde
de Heerd
Heerde

Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina in Musicals in Concert op 1 april 2017 om 20.15 uur in theater de Heerd in Heerde. Kaarten (€ 15) kunt u reserveren via www.cultureelcentrumheerde.nl of rechtstreeks aan de kassa bij de Heerd.

Op 1 april a.s. maakt Wilhelmina een uitstapje naar de musicalwereld. In samenwerking met pianist Rik Elings, zangeres Annelie Franken en zanger Yko Hoekstra nemen zij u mee in de wereld van de musical.

Wilhelmina is een bruisende muziekvereniging, waar in een gezellige en gemoedelijke sfeer op serieuze wijze muziek wordt beoefend. Samen muziek maken is een fijne hobby waaraan veel plezier te beleven valt.

Het A-orkest Wilhelmina staat sinds 2011 onder muzikale leiding van de enthousiaste dirigent Silva Tichelaar-Soepboer uit Bantega. Het A-orkest laat het muzikale niveau regelmatig beoordelen op concoursen en/of muziekfestivals. Wilhelmina verleent haar medewerking aan diverse evenementen zowel binnen als buiten de gemeente- en landsgrenzen. Maar zij organiseert ook zelf een aantal jaarlijks terugkerende activiteiten zoals concerten en uitvoeringen.

Wilhelmina ontmoet veel sympathie bij zowel de bevolking als het bedrijfsleven van Heerde en wordt financieel ondersteund door sponsoren, Club van 100-leden en donateurs.

www.wilhelmina-heerde.nl