• Na afloop van de kerstnachtdienst buiten zingen onder leiding van muziekvereniging 'David' uit Oosterwolde

    Henk Zwart
  • Henk Zwart
  • Henk Zwart

Kerstnachtdienst in Kamperveen/Zuideinded

12-12-2016, 11:40 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 24 december 2016,
21:30 tot 23:00

Locatie:

Zuideinde West , Oosterwolde
Gereformeerde Kerk, Zuideinde
Oosterwolde

Kerstnachtdienst Kamperveen

De kerstnachtdienst is niet meer weg te denken uit Kamperveen. Binnenkort is het al weer de negende keer dat er een kerstnachtdienst gehouden wordt. De dienst wordt gehouden op kerstavond, 24 december, om 21.30 uur.

Voorganger in de dienst is dhr. Jan Kees v.d.Hart uit Kampen. Aan de dienst wordt meegewerkt door het combo "Young United" uit Doornspijk. Ze zullen zelf enkele nummers zingen, maar ook zorgen ze voor begeleiding van de liederen die in de kerk gezongen worden. Dat doen ze met piano, dwarsfluit, saxofoon, trompet en drumstel.

Om 22.30 uur komen leden van de Chr. muziekvereniging 'David' uit Oosterwolde bij het kerkje aan het Zuideinde kerstliederen spelen. Er branden vuurkorven en de kerkgangers worden in de gelegenheid gesteld om - buiten gekomen - nog enkele liederen mee te zingen. Natuurlijk is er dan voor de bezoekers, voordat ze naar huis gaan, nog warme glühwein of chocolademelk.

Kortom, een kerstnachtdienst met een heel bijzonder sfeertje in en bij het kleine kerkje aan het Zuideinde. U en jij zijn van harte welkom.