Kerkomroep Perspectief viert zilveren jubileum op 9 december

14-11-2017, 11:10 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 9 december 2017,
19:30 tot 21:30

Locatie:

Vlierweg 79, Nunspeet
Christelijke Gereformeerde Kerk
Nunspeet

In een geheel vernieuwde studio en met een grote ploeg redacteuren, technici en presentatoren en presentatrices is de Kerkomroep Perspectief van de Christelijke Gereformeerde Kerk in Nunspeet na 25 jaar doorgestart.

Op zaterdagmiddag 9 december is er in de Oenenburgkerk Open Studio met diverse activiteiten voor jong en oud. De omroep aan het werk.

's Avonds treden plaatselijke koren op, Laudate Deum aan het begin van de avond en Salvatori in het tweede deel. 's Middags geeft het kinderkoor De Kinderstem al een concert om 16.00 uur. De drie aan de kerk verbonden predikanten leveren elk een bijdrage. Ds B. de Graaf houdt de meditatie, ds. J.L. de Jong opent de avond en ds. P.D.J. Buijs verzorgt de sluiting.

Het programmaboekje biedt een beknopt overzicht van 25 jaar Perspectief en 's avonds wordt er ook een presentatiefilm vertoond.

Perspectief zendt via Radio Nunspeet elke tweede dinsdagavond van de maand uit en maandelijks kunt u via datzelfde kanaal ook een zondagochtend programma horen, met de kerkdienst.