• Thuishonk Tapperij Teun

    MTC de Paddnrieders

Jaarlijkse herfstrit MTC "de Padd'nrieders"

14-09-2017, 11:50 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 24 september 2017,
09:00 tot 10:00

Locatie:

Groteweg 24, Wapenveld
Tapperij Teun
Wapenveld

Ook dit najaar heeft Motor Toer Club (MTC) "de Padd'nrieders" uit Wapenveld weer een mooie toerrit uitgezet voor de motor- en toerliefhebbers. Deze zogenaamde herfstrit vindt plaats op zondag 24 september. De start en inschrijving van deze motortoerrit is 's morgens tussen 09.00 en 10.00 uur bij het thuishonk "Tapperij Teun" aan de Groteweg 24 in Wapenveld.

De rit is ongeveer 270 kilometer lang en leidt de motorrijders naar en door het oosten van ons land, Twente.

Iedereen die motor rijdt is van harte welkom om mee te rijden, dus ook als je geen lid bent van "de Padd'nrieders". Het maakt niet uit welk type rijder je bent en hoeveel ervaring je hebt. Er is altijd wel een groep motorrijders bij wie je kan aansluiten en met wie je die dag kan meerijden. Een mooie kans om eens te ervaren hoe het is om in een groep te rijden en om nieuwe motorrijders te ontmoeten.

Inschrijving en deelname aan deze rit is voor leden van "de Padd'nrieders" gratis. Niet leden betalen 5 euro. Voor dit bedrag ontvang je een kop koffie en de route die ondertussen in jouw navigatiesysteem kan worden geladen. Heb je geen navigatie en wil je toch meerijden? Dat kan. Je kunt je dan aansluiten bij een groep motorrijders die wel een navigatiesysteem hebben.

In de loop van het jaar organiseert MTC "de Padd'nrieders" meerdere toerritten waaronder de avond4daagse in juni, een excursierit in juli en de jaarlijkse buitenlandtoer in het eerste weekend van september.

Bovendien bestaat de club dit jaar 25 jaar.

Wil je meer informatie over MTC "de Padd'nrieders" of over het lidmaatschap van slechts 25 euro per jaar, kijk dan op onze website www.paddnrieders.nl of bezoek onze facebook pagina "paddnrieders".