• Floral dress expositie in kasteeltuin Cannenburch

    D. Boekee
  • Een uitgebreide sortering tuinplanten in een schitterende entourage

    D. Boekee
  • Volop producten voor de herfst

    D. Boekee

Herfstfair Kasteel Cannenburch met originele floral dress expositie

02-09-2016, 12:20 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 16 september 2016, 11:00 tot zondag 18 september 2016, 17:00

Locatie:

Maarten van Rossumplein 1, Vaassen
Kasteel Cannenburch
Vaassen

De traditionele Herfstfair vindt plaats van vrijdag 16 t/m zondag 18 september bij Kasteel Cannenburch in Vaassen. Het middeleeuwse Kasteel Cannenburch ligt in een eeuwenoud parkbos met lanen en waterpartijen waar talloze standhouders hun producten aanbieden.

Trekpleister van de Herfstfair is de expositie van 'floral dresses', paspoppen die aangekleed worden met jurken van groen natuurlijk materiaal. De 'groene jurken' krijgen een plekje in de fraaie kasteeltuin.

Met de herfst voor de boeg biedt de Herfstfair een breed scala aan standhouders, met producten die kenmerkend zijn voor het jaargetijde van de mooie kleuren. De verscheidenheid aan producten die er te koop zijn is erg groot. Exclusieve laarzen, Noorse truien, outdoorkleding, tuinplanten en kruiden, luxe artikelen van elandleer zoals handschoenen en pilotcaps, nestkastjes, viltwerk, bloemsierkunst, recycled interieurdesign, sieraden en brocante. Voor fijnproevers en lekkerbekken is er ook van alles te vinden. Elke dag is er live muziek terwijl de bezoekers kunnen genieten van de meest uiteenlopende lekkernijen op een van de sfeervolle terrasjes.

De Herfstfair is geopend op vrijdag 16 september van 11.00 tot 17.00 uur, zaterdag 17 en zondag 18 september van 10.00 tot 17.00 uur. Kasteel Cannenburch, Maarten van Rossumplein 1, 8171 EB Vaassen (bij Apeldoorn). Entree € 6,50, jeugd tot en met 12 jaar gratis. Parkeren is gratis.

http://www.b-event.nl/herfstfair