Gv Hercules Epe doet mee met de Nationale Sportweek & AH Sportactie

11-09-2017, 10:00 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 11 september 2017, 09:46 tot zondag 17 september 2017, 09:46

Locatie:

Officiersweg Officier, Epe
Diversen
Epe

Gv Hercules Epe doet mee met de Nationale Sportweek & AH Sportactie

Epe, 11 september - GV Hercules in Epe is een brede gymnastiekvereniging met lessen voor iedereen (vrouwen èn mannen) tussen de 2 en 80 jaar. Zowel voor de allerjongsten als voor tieners, (jong)volwassenen en ouderen is bewegen belangrijk om fit en vitaal te blijven.

Door de Nationale Sportweek wordt dit belang nog eens extra benadrukt en gepromoot. Vandaar dat wij als gymnastiekvereniging hierop inhaken. Deze week kan elke belangstellende binnenlopen bij een les om mee te doen en te kijken. Kijk voor het lesrooster of op www.gv-hercules.nl

Groepslessen zorgen voor gezelligheid en is motiverend. Vooral als je het moeilijk vindt de discipline op te brengen te gaan sporten. Neem een vriend/vriendin, buurman/buurvrouw mee! En of je nu gaat turnen, gymen, aerobics/steps, galm (beweegstimuleringsmethode voor ouderen), of zumba: je wordt lekker in beweging gezet.

Voor jongens vanaf 7 jaar zijn er lessen Freerunnen, een stoere sport waarbij je je zo snel mogelijk verplaatst over en met obstakels. Of houd je meer van springen (j/m)? Kom dan meedoen met de Springgroep! Mensen met een beperking kunnen terecht bij de G-gym uren.

GV Hercules doet ook met de AH Sportactie. Klanten kunnen sparen voor 5 x gratis sporten. Sparen kan t/m 24 september. Sporten t/m 3 december. Op www.ahsportactie.nl vind je meer informatie.