Gratis spreekuur over slaapproblematiek

28-11-2017, 15:10 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 1 december 2017,
11:00 tot 12:00

Locatie:

Verlengde Meidoornstraat 11, Wezep
Huisartsenpraktijk De Brink
Wezep

Slaapt u slecht?

Komt u ook zo moeilijk in slaap? Of is het lastig om weer in slaap te komen als u 's nachts wakker wordt? Merk je overdag dat je moe bent en je je minder goed kan concentreren omdat je onvoldoende slaap hebt gehad? Gebruikt u wel eens slaapmedicatie, maar doet u dit liever niet?

Als u zich in deze vragen herkent, kunt u geholpen worden in de praktijk voor oefentherapie Cesar/Mensendieck Wezep. De therapeuten Hettie van der Veen en Yvonne Jongen zijn gespecialiseerd in slaapproblematiek.

Hettie: ,,Slecht slapen kan zo vervelend zijn. Het heeft invloed op je functioneren overdag. Slapen gaat eigenlijk automatisch, maar als dit niet meer lukt, kan je op gaan zien tegen de nacht. Zo kom je in een negatieve cirkel en ontwikkel je een slaapprobleem."

In de behandeling van slaapproblemen wordt er geïnventariseerd waardoor het slaapprobleem is ontstaan en hoe het nu in stand wordt gehouden.

Yvonne: ,,In een paar behandelingen komen mensen weer uit die negatieve cirkel en gaat het slapen alweer beter. Met soms kleine tips en adviezen komen mensen makkelijker in slaap en komt de energie en concentratie op de dag weer terug."

De praktijk voor oefentherapie Cesar/Mensendieck Wezep is gevestigd in Gezondheidscentrum 'De Meidoorn, waar ook huisartsenpraktijk 'De Brink' is. Behandelingen worden vergoed uit de aanvullende verzekering.

Vrijdag 1 december is er weer het GRATIS SPREEKUUR van 11.00 uur - 12.00 uur. Deze keer kunt u ook komen met uw vragen over 'slecht slapen'. In overleg wordt besproken of behandeling misschien zinvol is.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.cesarwezep.nl of u belt met 038-3769769.