• U komt toch ook?

    M. Amersfoort

Diergeneeskundig Centrum Nunspeet verandert van naam

10-05-2016, 09:40 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 20 mei 2016,
17:00 tot 19:00

Locatie:

DGC Nunspeet

Diergeneeskundig Centrum Nunspeet, gevestigd aan het Zwolswegje 16 in Nunspeet, krijgt een nieuwe naam! Daarom verwelkomen we u graag op 20 mei (tussen 17.00 en 19.00 uur) om dit met ons te vieren!

Het vernieuwde gebouw, hun specialistische diensten en de missie, visie en ambitie van de dierenartspraktijk pasten niet meer bij de oude naam. Daarom hebben zij ervoor gekozen om de naam DGC Nunspeet per 20 mei te veranderen.

De dierenartspraktijk is vanaf november bezig met verbouwen. Onder andere de wachtkamer en spreekkamers zijn vernieuwd en een aantal ruimtes binnen de praktijk zijn anders ingedeeld.

Er wordt extra aandacht besteed aan de kattenafdeling, waarbij de standaarden worden aangehouden van ISFM, de International Society of Feline Medicine.

Zo is er de mogelijkheid om in de wachtkamer de kattendraagmand hoog te plaatsen, zodat de kat de omgeving kan waarnemen. Verder is er de mogelijkheid om in de wachtkamer de kat gescheiden te houden van honden, waardoor de kat geen stress van de hond ervaart. Daarnaast is de opname voor katten en honden gescheiden gehouden.

Op 20 mei zal er een officiële (her)opening en open dag georganiseerd worden voor belangrijke relaties en klanten. U bent tussen 17.00 en 19.00 uur van harte welkom om de praktijk te bezichtigen onder het genot van een hapje en een drankje.