• Impressie van de Reunie

    Ingrid Aarnink
  • Affiche zomerlidmaatschap

    Ad Ordelman

De Reünie bij Tennis Welsum groot succes!

20-03-2016, 19:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 20 maart 2016, 00:00 tot donderdag 21 april 2016, 12:08

Locatie:

Oene

Op zaterdag 12 maart jongstleden heeft Tennis Welsum een Reünie georganiseerd voor oud-leden. Een middag waarop oud-leden samen mooie sportherinneringen op konden halen en weer eens het veld konden betreden en spelen waar men ooit speelde. In het heerlijke voorjaarszonnetje werd er fanatiek getennist en iedereen genoot van het geluid van de bal op het racket en de vreugde van een gewonnen punt.

Het was een geslaagde middag waarbij veel oud-leden en leden voor even weer herenigd werden. De dag werd gezamenlijk afgesloten met een stamppotten buffet en voor diegene die er nog geen genoeg van hadden, was er de mogelijkheid om nog gezellig herinneringen op te halen tot in de late uurtjes.

Het eerstvolgende evenement op het gezellige tennispark in Welsum is het Welsum Open Zomer toernooi van 18 tot 26 juni.

De tennisvereniging in Welsum is een gezellige vereniging met drie kunstgrasbanen. Het hele jaar door zijn er activiteiten voor jong en oud.

Nieuw bij Tennis Welsum is het Zomerlidmaatschap. Dus wil je ook lekker tennissen in de zomermaanden op ons gezellige tennispark? Maak dan gebruik van ons Zomerlidmaatschap. Je kunt tennissen van April tot Oktober voor € 65, dit is inclusief het lidmaatschap van de KNLTB, dus deelname aan toernooien is mogelijk!

Meer informatie over de vereniging, de activiteiten en een inschrijfformulier zijn te vinden op www.tenniswelsum.nl