• Laatste Repair Cafe Epe in 2017 te Vaassen

    Dorina Sedoeboen

Creatieve ideeën om je kerstwens te personaliseren

25-11-2017, 00:20 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 2 december 2017,
09:30 tot 12:30

Locatie:

De Wetstraat 12, Vaassen
Bloemfontein
Vaassen

Het versturen van kerstkaarten, maar vooral het ontvangen, geeft kerst en nieuwjaar al meer dan honderd jaar een persoonlijke touch.

Een traditionele kerstwens versturen per post is weer terug van weggeweest. De nostalgie van een guirlande van kaarten in je kamer geeft kerst letterlijk en figuurlijk een gevoel van verbondenheid. Bovenal, een zelfgemaakte kaart heeft een toegevoegde waarde die tijd en aandacht weet uit te drukken zonder enig commentaar.

Gedurende het Repair Café kunnen de bezoekers, in de Bloemfontein in Vaassen, informatie verkrijgen betreft het maken van kaarten. Willemien Stokkink is aanstaande zaterdag te gast tijdens het laatste Repair Café van dit jaar.

Door gebruik te maken van restmateriaal en recycling laat Willemien zien wat de mogelijkheden zouden kunnen zijn. Een aanrader om uw creatieve ideeën te vergroten en uw kerstwens te personaliseren.

Op 2 december wordt het laatste editie Repair Café 2017 gehouden. Van 09.30 tot 12.30 uur wordt U gastvrij ontvangen in de Wijksteunpunt Bloemfontein aan de Wetstraat 12 te Vaassen. Wederom staat het team van vrijwilligers voor u klaar. Schroom niet om uw kapotte spullen aan te bieden voor reparatie en winterklaar te maken.

Meer weten? Mail naar repaircafeepe@gmail.com of info@swoepe.nl of kijk op www.swo-epe.nl. Repair Café Epe is ook te vinden op: http://www.facebook.com/repaircafeepe .

U kunt ook bellen naar 0578-620988. We helpen U graag verder.