• Jan Beuving

    Maartje ter Horst

Cabaretier Jan Beuving laat in Kulturhus EGW zien dat wiskunde wél leuk is

14-09-2017, 11:20 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 23 september 2017,
20:00 tot 23:00

Locatie:

stastionstraat 25, Epe
Kulturhus EGW
Epe

EPE - Afgelopen zomer deed hij nog mee aan het televisieprogramma 'de Slimste', nu staat cabaretier Jan Beuving zaterdagavond 23 september met zijn programma Raaklijn in het Kulturhus EGW in Epe.

Deze winnaar van de Annie M.G. Smidtprijs laat de wereld op een andere manier aan het publiek zien. Of het nu gaat om alfa's en bèta's, verkeersborden of verschillen tussen wiskundigen en kunstenaars, Jan Beuving toont in zijn ijzersterke tweede programma Raaklijn dat deze thema's samenkomen.

In zijn geruite blouse neemt hij de cabaretliefhebber mee in zijn eigen logica. De ijzersterke liedjes en conferences maken dat Beuving een zeer originele en vernieuwende cabaretier is. Zowel van de Volkskrant, het NRC als de Theaterkrant krijgt deze voorstelling vier sterren en zijn de recensies lovend. Of dat nog niet alles is, Jan Beuving is dit jaar is genomineerd voor de Neerlands Hoop-prijs. Tijd dus voor de Epenaren om zich omver te laten blazen door deze 'berekende' grappen en mooie liedjes.

Dat deze man naast wiskundige vraagstukken ook nog andere interesses heeft, is iedere zondagavond te zien tijdens Studio Voetbal. Daar heeft Beuving zijn eigen column, genaamd De Korte Corner.

De cabaretvoorstelling vindt 23 september vanaf 20.00 uur plaats in het Kulturhus EGW. Kaarten kosten 16 euro per stuk. Jongeren onder de 18 jaar, betalen slechts een tientje. Na afloop is er gelegenheid om nog even gezellig na te praten. Het eerst drankje is van het Kulturhus EGW.

Meer informatie over de activiteiten in Kulturhus EGW? Bezoek de facebookpagina www.facebook.com/kulturhusegw of surf naar de internetsite www.kulturhusepe.nl.