• Kennis-Centrum te Lieren

    A.L. Asbestinventarisering Lieren

Asbest... er wordt veel over geschreven en gesproken en men wordt onnodig bang en onzeker gemaakt

06-09-2016, 13:51 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 23 september 2016, 16:00 tot zaterdag 24 september 2016, 16:00

Locatie:

Kalverwei 18, Heerde
Kennis-Centrum te Lieren
Heerde

Eigenlijk is dat helemaal niet nodig. Wat is belangrijk: duidelijke informatie, een vraagbaken waar je terecht kunt voor doelgerichte oplossingen, aangeboden door een professionele organisatie die kennis van zaken heeft. Wij hebben de oplossing: "Kennis-Centrum" Lieren.

Voorafgaande aan het verwijderen van asbest is een asbestinventarisatierapport noodzakelijk. A.L. Asbestinventarisering Lieren is een gecertificeerd bedrijf volgens de Norm SC-540 en verzorgt al 6 jaar inventarisaties en rapportages volgens wettelijke voorschriften en richtlijnen.

A.L. Asbestinventarisering Lieren is het huidige kantoor aan huis ontgroeid. Het bestaande bedrijfspand achter de woning is verbouwd tot een prachtig "Kennis-Centrum" en omgetoverd tot een kantoorpand van waaruit de werkzaamheden voor asbestinventarisaties worden gecoördineerd en rapportages worden gerealiseerd. Door Gert-Jan de Pater is een plan opgezet om meerdere bedrijfsactiviteiten te huisvesten onder één dak. Samen met zijn vrouw Jolien de Pater en zoon Gert-Jan de Pater jr. is het nieuwe bedrijfspand gerealiseerd.

Het pand is tevens geschikt gemaakt voor leslokalen waar cursussen worden gegeven op het gebied van asbestsanering, veiligheid en logistiek.

Voor het daadwerkelijk verwijderen van asbesthoudende materialen zijn goed opgeleide mensen nodig. Zij zijn van groot belang om op de juiste wijze asbest weg te halen en om gevaar voor gezondheid, milieu en veiligheid tot een minimum te beperken. HCM Veiligheidsmanagement (gevestigd in het "Kennis-Centrum") biedt op dit gebied diverse cursussen aan.

Het nieuwe "Kennis-Centrum" in Lieren ligt op een ideale locatie centraal in het land tussen de A1 en A50 nabij Apeldoorn en is goed bereikbaar met ruime parkeergelegenheid. Het "Kennis-Centrum" huisvest een drietal bedrijven:

• A.L. Asbestinventarisering Lieren (asbestinventarisaties)

• HCM Veiligheidsmanagement (opleidingen)

• ASVEX Asbest&Veiligheid Examens (examenbureau)

Deze bedrijven bieden een compleet pakket aan op het gebied van asbest, veiligheid, logistiek en examinering.

Met gepaste trots openen wij de deuren van het nieuwe "Kennis-Centrum" voor geïnteresseerden.

Iedereen is van harte welkom op de open dagen aan Kalverwei 18 te Lieren om het vernieuwde pand te bekijken, op vrijdag 23 september 2016 van 16.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag 24 september 2016 van 10.00 uur tot 16.00 uur.